FÖRDELAR MED
CENTERLESSLIPNING


Längd upp till 12 m
Ytterdiameter upp till 250 mm

Centerlesslipning av stora diametrar och långa längder är en av Fricwelds spetskompetenser. Processen är en kostnadseffektiv slipmetod som ger tighta toleranser och en hög ytfinhet.

VI ERBJUDER


Sourcing
Lagerhållning
Friktionssvetsning
Maskinbearbetning
Centerlesslipning
Riktning
Rullgängning
Induktionshärdning


HYDRAULIK OCH
KOLVSTÄNGER


Speciellt för grövre hydraulik och för långa cylindrar är kolvstänger av rör ett intressant alternativ. Fricweld har specialiserat sig på rörkolvstänger i det grövre dimensionsområdet och i längder upp till 10 m.


MONTERINGSFÄRDIGA KOLVSTÄNGER


Att välja helt monteringsfärdiga kolvstänger öppnar upp möjligheter att göra stora besparingar vid tillverkning av de flesta typer av hydraulcylindrar. En rationell maskinpark gör att vi kan tillverka monteringsfärdiga kolvstänger mycket konkurrenskraftigt.


FRAMTAGNING AV PROTOTYP


Låt oss vara med vid framtagandet av era produkter. Våra duktiga och erfarna tekniker kan redan på ett tidigt stadie i designprocessen bidra med goda idéer och synpunkter som i slutänden garanterar den mest kostnadseffektiva lösningen för er som kund. Tveka inte att kontakta oss för mer information.KVALITET OCH
LEVERANSSÄKERHET


Nollfelsprincipen är en ledstjärna i hela vårt arbete. Våra kontrollrutiner är uppbyggda för att garantera en hög och jämn kvalitet. Det är speciellt viktigt när ni väljer färdiga produkter som går direkt till slutmontering. Vi säkerställer att produkterna når er precis på utsatt tid.

KONTAKTA OSS


Vill du komma i kontakt med oss på Fricweld är du när som helst välkommen att ringa eller maila. Välkommen till Fricweld.

APPLIKATIONER


Det finns ett flertal olika applikationer där våra kunder kan dra nytta av möjligheterna med friktionssvetsning. Med hjälp av svetsmetoden har vi möjligheten att kombinera olika typer av material, spara maskintid och materialkostnad.