MASKINBEARBETNING


Svarvning
Fräsning
Fasning
Varierande seriestorlekar

Fricweld erbjuder avancerad maskinbearbetning som svarvning och fräsning. Med en modern och komplett maskinpark kan vi erbjuda monteringsfärdiga produkter.VI ERBJUDER


Sourcing
Lagerhållning
Friktionssvetsning
Maskinbearbetning
Centerlesslipning
Riktning
Rullgängning
Induktionshärdning


HUR VI JOBBAR MED
MASKINBEARBETNING


Fricweld har en lång erfarenhet av maskinbearbetning i olika typer av material. Vi ger support genom hela processen från design, prototyper och serietillverkning.


HELHETSLÖSNINGAR


Vår styrka ligger i att kunna erbjuda monteringsfärdiga produkter, redo för montering. Detta möjliggörs genom vår fabrik i Hällefors. Här har vi möjlighet att erbjuda en rad olika tjänster och kombinationen av dessa gör våra kunders vardag enklare.


KVALITET OCH MILJÖ


Fricweld är certifierade enligt ISO 9001:2015. Dessutom arbetar vi aktivt med olika miljöprogram inom företaget för att förbättra den interna arbetsmiljön och minimera belastningen på vår omgivande natur. Fricweld är certifierade enligt ISO 14001:2015 i detta arbete.KONTAKTA OSS


Vill du komma i kontakt med oss på Fricweld är du när som helst välkommen att ringa eller maila. Välkommen till Fricweld.

UTRUSTNING


Fricweld har maskinpark, kompetens, kunnande och resurser att effektivt producera komponenter och monteringsfärdiga produkter med hög kvalitet.